Registrering för funktionärer - Sommarveckan 2013
 

Registrering för funktionärer

Här registrerar du dig som funktionär i Vasaloppsorganisationen.

Din registrering innebär inte automatiskt att du åtar dig arbetspass under våra arrangemang, men bekräftar ditt intresse för att vara funktionär.

Inför varje ny vinter-, respektive sommarvecka kommer du att få en fråga om din e-postadress och mobiltelefonnummer fortfarande stämmer. Du kommer då också att få ange för vilken/vilka klubbar/föreningar du arbetar och vilken/vilka arbetsuppgifter/funktioner du brukar ha/önskar. Detta görs för att din klubb/förening och Vasaloppet ska kunna nå dig med viktig och relevant information.

Den information du registrerar här kommer endast att användas för planering och genomförande av Vasaloppets funktionärsarbete. Om du vill veta mer om vad det innebär att vara funktionär kan du skicka ett mail till funktionar@vasaloppet.se eller läsa mer på vår hemsida.
Personuppgifter
Bakgrund
Grupper:
Bekräfta
Tipsa vänner
Kontrollera att din kontaktinformation är korrekt (telefon och e-post), så vi har möjlighet att kommunicera med dig. Upplever du problem vid användandet av Internet Explorer? Vänligen uppdatera webbläsaren till version 7 eller 8.
Personuppgifter
Förnamn: *
Efternamn: *
Födelsedatum: *
Nationalitet
Pronomen:*
Kontaktinfo
Adress: *
Postnummer: *
Postort:*
Telefon: *
E-post: *
Bekräfta e-post: *
Page rendered: 26.04.2019 07:37:16
OXX.Authorization.User.Username: mobiliseanonym (NO)